BBQ 2021

   
   
  BBQ MET HONDENSPELEN
  Zet zaterdag 28 augustus 2021 maar in je agenda voor 17.00 uur tot en met 20 uur. Dan organiseert de PPCN een heus speeluurtje voor alle hondjes met een BBQ voor de hongerige baasjes.

  Voor het eerst sinds lange tijd mogen we als vereniging de hondjes en de baasjes weer een plezier doen met een leuk evenement.

  In Rotterdam is een echte hondenspeeltuin, genaamd Bello, waar alle hondjes zich naar hartenlust kunnen uitleven, zonder enig risico voor ontsnapping of andere enge dingen. Wij hebben de speelgelegenheid kunnen bemachtigen, alléén voor onze club, zodat iedereen zich helemaal thuis zal voelen. Zie ook  http://speeltuinbello.nl  

  De ontvangst is om 17.00 uur, waarna de hondjes direct kunnen beginnen met kennismaken en de eerste verkenning van het terrein. Als je behalve een vlindertje nog een hond of meerdere hondjes hebt, kan je deze rustig meenemen, mits hij/zij zich weet te gedragen tussen al dat lawaaiige vlinderspul. Wij zullen dan gelijk het vuur gaan opstoken in de BBQ, zodat de kooltjes goed heet zijn en de BBQ een aanvang kan nemen. We hebben een keurslager bereid gevonden een heerlijk vleesschoteltje voor iedereen klaar te maken, natuurlijk geflankeerd door lekkere salade en stokbrood met kruidenboter.

  Voor de kosten hoef je het niet te laten: BBQ voor leden van de PPCN € 13,50 en voor introducees € 15,00. Drankjes zijn niet inbegrepen en kunnen voor een zeer schappelijke prijs worden afgenomen bij de uitbater van de speeltuin. Alcohol zit niet in hun assortiment, dus kan je eventueel zelf meenemen.
  Voor de hondjes dient een toegangsbedrag te worden voldaan van € 3,50 per hondje.
  De verwachting is, dat de hondjes na een paar uurtjes helemaal doodop zullen zijn en alle baasjes voldaan, zodat deze samenkomst rond 20.00 uur zal zijn afgelopen.
  Denkt u erbij te kunnen zijn, dan verzoek ik u zich op te geven bij de voorzitter Christine Winckel via mail naar  raskatten @hetnet.nl  onder vermelding van het aantal personen die mee zullen genieten van de BBQ. Graag hoort zij dan ook met hoeveel honden u denkt te komen.
  De kosten voor ieder kunnen worden overgemaakt naar rekeningnummer NL35INGB0003649888 t.n.v. Papillon en Phalene Club Nederland. Voor deelnemers uit het buitenland is de BIC code INGBNL2A. U krijgt van Christine na aanmelding nog een bevestigingsmail met deze gegevens en de gegevens van de locatie. Parkeerplaats is er genoeg en deze is gratis. Zonder aanmelding kunt u helaas niet mee-eten.
  Uiterste inschrijfdatum is maandag 23 augustus 2021. Let op, introducees zijn van harte welkom, dus u kunt ook niet-leden opgeven.

   

  De PPCN houd zich aan de afspraken conform privacy policy. Welke u hier kunt vinden.