Vlinderweekend 2024

   

   

  Op 6,7 en 8 september wordt het vlinderweekend weer gehouden en zoals altijd op Camping Het Veluwshof te Hoenderloo.

   

  Het bestuur wil er weer een spetterend festijn van maken vol met leuke en gezellige activiteiten voor hond en mens. Zoals jullie hebben kunnen lezen gaan Rob en Henni een ander levenspad bewandelen, waarbij ze veel gaan reizen. Hierdoor zullen ze waarschijnlijk niet bij het vlinderweekend zijn. Dus nu zijn we opzoek naar mensen die ons kunnen helpen met verschillende onderdelen op het vlinderweekend. Voor de zaterdag het uitzetten en begeleiden van de wandeling en het leiden van de spelletjes. Op de zondag hulp bij de vlinderrace zoals iemand die de fotofinish wil maken en de finish wil leiden. Het vlinderweekend kan alleen doorgang krijgen met hulp van jullie dus geef je op voor hulp. Via evenementenppcn @gmail.com

   

  De indeling van het weekend is daarom nog niet bekent.

  Maar er kunnen al wel chalets en kampeerplekken geboekt worden.

  De chalets en kampeerplekken zijn snel verhuurd dus, als je plannen hebt om een chalet/ kampeerplek te huren voor het weekend of misschien voor een hele week, wees er dan snel bij.

   

  Er komen drie nieuwe chalets bij op “Camping T Veluwshof” waar ook honden in mogen, en niet ver van het evenementen terrein.

  Boeken doe je bij de camping zelf per telefoon 055-378 17 77 of per email info @veluwshof.nl  eef bij je boeking aan dat je lid ben van de PPCN i.v.m. de groepskorting, je naam wordt dan bij ons geverifieerd of je lid bent.

   

  Voor vragen over het vlinderweekend neem contact op met evenementenppcn @gmail.com

  Binnenkort meer informatie en  het inschrijfformulier.

  Samen maken we er hopelijk weer een gezellig weekend van dus kom ook (helpen).